divendres, 20 de març del 2020

PROPOSTES D'ACTIVITATS PER A P-5

Amb l'objectiu de fer més entretinguts aquests dies de confinament, us proposo per no perdre el fil dels aprenentatges les següents recomanacions d'activitats que podeu realitzar amb els vostres fills/filles.
Recordeu, tenim molts dies i no passa res si no ho fan, no els rondineu si no volen fer-los, només si ells volen. El que necessiten els vostres fills i filles ara mateix és sentir-se acompanyats i estimats. Podeu jugar, pintar, jugar a jocs de taula, veure pel.lícules, comenceu junts a llegir un llibre o simplement asseguts sota les mantes i no feu res!
No us preocupeu de si es queden enrrere a l'escola, perquè tots estan en la mateixa situació i no passarà res. Quan tornin a l'escola es posaran tots al dia.
Quan acabi aquesta situació la salut mental dels nostres fills i filles serà més important que les seves capacitats acadèmiques i com s'han sentit durant aquest temps quedarà en ells molt més temps que la memòria dels deures que van fer.


CONTE :  Us proposo dos contes per explicar i escoltar pels més petits de la casa, per a que entenguin millor aquesta situació:

" ARMES INVISIBLES ALS ULLS" 


i " LA ROSA CONTRA EL VIRUS"


espero que us agradin!




MANUALITAT:  " Arc de Sant Martí"

Potser alguns ja l'haureu vist per les xarxes on diferents municipis de Catalunya  han près aquesta iniciativa que ve d'Itàlia. Creiem que és una bona manera de mostrar esperança davant d'aquesta situació que estem vivim.

Podem dibuixar i pintar un Arc de Sant Martí amb qualsevol material que tingueu a l'abast i escriure-hi el missatge  (TOT ANIRÀ BÉ).
Quan el tingueu acabat, podeu penjar-lo a la vostra finestra o balcó, però abans si voleu feu una foto i envieu-la al meu correu  i els aniré penjant al nostre bloc:    lfabregat@escolaestel.net 
Aquí teniu alguns exemples que podeu fer:




ACTIVITATS DE LECTOESCRIPTURA: la lletra "r"

Durant aquests dies, per a que no perdin tot el que hem anat treballant , us proposo si voleu, fer algunes de les següents fitxes a casa del so de la lletra R que és la que haviem començat. 
Per descarregar-les només les heu de guardar (guardar como i imprimir-les). Espero que us sigui d'utilitat.















També podeu trobar jocs de llengua en aquests enllaços:











Una forta abraçada i molts petonets a tots els meus nens i nenes! 😘😘